политика на сайта

Правни съобщения и Условия за ползване

Добре дошли в този сайт, който е собственост и се управлява като част от мрежата на MMA – Hope  и включва нашия уебсайт. MMA – Hope поддържа сайта като услуга на своите посетители, което е предмет на следните правила и условия за ползване на сайта ( “Условия за ползване”). При използване на сайта, вие приемате условията за ползване; ако не сте съгласни с условията за ползване не трябва да използвате сайта. MMA – Hope запазва опция за редактиране на съдържанието на сайта и тези условия за ползване периодично без предварително предупреждение.

Използване на съдържание на сайта

Можете да  гледате, изтегляте съдържанието и печат от темата на сайта при следните условия: (а) съдържанието може да се използва единствено за информационни цели; и (б) съдържанието не може да бъде модифицирано или променено по някакъв начин. Вие не може да публикувате, разпространявате, изготвяте производни произведения, или използвате по друг начин съдържанието, различно от изрично разрешеното тук.

Вие не може да използват техники, за да скриете всяка търговска марка, лого или друга защитена информация (включително изображения, текст, оформление на страницата, или форма) на MMA – Hope без писменото съгласие на MMA – Hope. Вие не може да използва всякакви мета тагове или друг “скрит текст”, използващи име или търговски марки “MMA – Hope , без изричното писмено съгласие на MMA – Hope. Вие не може да използвате MMA – Hope лого или други фирмени графики или търговска марка, като част от линка, без изрично писмено разрешение.

Вие не получавате никакви права на собственост и съдържание в сайта. Всяко неоторизирано използване прекратява разрешение или лиценз, предоставен от MMA-Hope.

Коментари, Комуникации и друго съдържание

Вие може да представите коментари и предоставите друго съдържание, доколкото съдържанието не е неприлично, незаконно, тормози, или клеветнически и толкова дълго, колкото е съдържанието не се намесват в личния живот или нарушава интелектуалната собственост на трето лице. Нататък такова съдържание не може да съдържа софтуерни вируси, масови писма, верижни писма, или който и да е форма на “спам”. Вие не може да използва фалшив адрес на електронна поща, се представяте за друг човек или обект, или по друг начин да заблуждава по отношение на произхода на информация.

С изпращането на информация, вие давате на MMA – Hope неизключителен, безвъзмезден, постоянен, неотменим, и напълно под-прехвърлимо право да възпроизвежда, използва, променя, публикува, адаптира, превежда, да създавате подобни произведения, разпространение, и на тези съдържания навсякъде по света в който и да е медия. С изпращането на информацията, която също декларирате и гарантирате това, че съдържанието и е точно; да притежава или да има разрешение за използване на съдържанието, което представя; и че използването на съдържанието няма да причини вреда на всяко физическо или юридическо лице.

MMA – Hope си запазва правото да променя или изтрия всички коментари, по всяко време, като счита за необходимо, без предупреждение.

споделяне на информация Контакт

Моля, имайте предвид, че ако решите да споделите вашите лични информации за контакт, включително телефонен номер, BlackBerry PIN на устройството, iMessage сметка, IM сметка, Twitter, Facebook или други сметки, социални мрежи, или всяка друга информация за контакт на MMA – Hope, и / или одобрява искания за добавяне на вашия контакт, което се прави,  на ваш собствен риск. MMA -Hope не носи отговорност за каквото и да било съдържание, действия или обстоятелства, възникващи от лични разговори или, че избрахте да споделите вашата лична информация. Когато става дума за BlackBerry Messenger, iMessage, IM услуги, социални мрежи и т.н., винаги можете да премахнете контакти.