новини слайдер

Поредна победа за Коцето Енев в Ruse Fight Night.

В четвъртото издание на галата RFN русенецът продължи победната си серия и вече има четири победи във всички издания на галата в родния си град. Мачът приключи в полза на българина в края на първия рунд след събмишън (риър нейкед чоук).

На Енев и румънецът Йон Вранченау беше отреден под-главният мач за вечерта. Костадин винаги се радва на значителна подкрепа от публиката в родния си град и тази вечер Русе отново показа, че е зад своя любимец. Румънският боец дойде със сериозен опит зад гърба си. Според официалната статистика Вранченау има 22 професионални ММА мача, но в интернет има заснети негови срещи, които не присъстват в Sherdog статистиката.

В началото на битиката Енев започна силно с лоу кикове, които видимо притесниха и нараниха Вранченау. След около минута и половина в стойка, Коцето притисна Йон до клетката, но получи силен удар и пренесе боя на земята. Там доминацията му продължи. Тежък гранд енд паунд принуди румънецът да даде гърба си, а секунди по-късно и да се предаде от задушаване.

Така статистиката на Костадин се подобрява на 12 победи и 6 загуби.

След мача както подобава бойците показаха уважение един към друг. Румънският боец дори посети съблекалнята на Коцето.

Сега Костадин търси следващото си професионално предизвикателство.

dav
dav

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *