новини

Победа за Павел Владев на ISFA 5

pavelНа провелата се гала вечер по правилата на смесените бойни изкуства на 24.06.2017 във Враца на турнира  ISFA 5 състезателят на MMA Fight Club HOPE Gabrovo Павел Владев се изправи срещу Делян Илиев в категория до 70 кг . Още от самото обявяване на двубоя между двамата състезатели се очакваше да се получи изключително оспорван сблъсак , имайки впредвид визитките на двамата бойци .

Възпитаникът на треньорите Даниел Илиев и Мирослав Няголов- Павел Владев  е шампион по Шутфайтинг в категория до 70 кг при аматьорите статистиката му там е безупречна . Статистиката при професионалистите е 1-0 -0 (Wins – Losses – Draws).

Състезателят от Свищов Делян Илиев е много класен и опитен състезател печелил медали от държавни и междудародни състезания по бойно самбо , има извоюван бронзов медал на Европейското първенство през 2016 и  през 2017 на Световната купа в Москва също печели бронзово отличие .

Двамата състезатели направиха много оспорван двубой като и единия и другия имаха своите възможности за успех , но в крайна сметка Павел Владев успя да се възползва по добре от своите възможности и в края на първият рунд постигна победа с TKO (Punches)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *